Rabo Clubsupport 2022

Ben je lid van de Rabobank? Mogen wij dan op je stem rekenen?
De Rabo clubsupport is er weer. Als lid van de Rabobank kun je jouw favoriete vereniging steunen met stemmen. Wij kunnen elke stem natuurlijk goed gebruiken, zodat we nieuwe materialen kunnen aanschaffen.

Stemmen doe je eenvoudig in de app van de Rabobank of via de website van Clubsupport.

In de app ga je naar ‘service’ --> bij Algemeen klik je op ‘lidmaatschap’ en daar zie je direct dat je een stem kunt uitbrengen.

Stemmen kan van 5 tot en emt 27 september 2022.

Nieuw: Zumba bij Hygiëa

Vanaf woensdag 7 september starten we met Zumba!

Woensdag 19.30-20.30 uur in sportzaal de Bellink.

Doe je mee? 2 proeflessen gratis.

Sportief 2022 gewenst!

Het nieuwe jaar is daar! 2022. Laten we hopen dat het een jaar wordt waarin we 'gewoon' kunnen sporten met elkaar en ook weer mooie optredens kunnen verzorgen.

De snertloop stond op 8 januari gepland. Helaas kan deze geen doorgang vinden door de coronamaatregelen die tot 14 januari gelden.
We proberen zo snel als mogelijk een nieuwe datum te prikken. Houd onze website hiervoor in de gaten.

Tot snel!

Paashazen verkoop 2022 gestart!

31-03-2022: De verkoop voor 2022 is gesloten. Bedankt voor jullie bestellingen!

De speculaas paashazen worden weer verkocht!

Wil je ook een bestelling plaatsen? Doe dat online via onze website.

Eet smakelijk.

Snertwandelen? Cash meenemen

Zaterdag a.s. is de snertwandeltocht! Er is bij de start geen mogelijkheid om te pinnen. Dus kom je gezellig meewandelen? Neem dan cashgeld mee. €3,50 voor volwassenen, €2,50 voor kinderen.
Tot zaterdag!